Store finder
PASTANE DOLAPLARI

Pastane dolapları nedir? Nerelerde kullanılır? Hangi pastane dolapları tercih edilmelidir? Pastane dolaplarında en önemli faktör nedir? Sizleri tüm bu konularda aydınlatacağız.

Pastane dolapları bir çok farklı alanda kullanılmaktadır. Ayrıca bir çok farklı isimle de bilinir. Pasta teşhir dolabı modelleri:Ahşap, ayaklı, bombeli, boy, butik, buzkap, büyük, börek, cafe, cam, camlı, cephe, dik, çikolata, dikdörtgen,  ekler, dönen, döner, kare pasta dolabı şeklinde uzayıp gitmektedir. Ancak genel adı pasta dolabıdır.

Pastane dolabı nedir? Pastane dolabı cafe, lokanta, tatlıcı ve benzeri işletmelerin ürünlerini depoladığı ve teşhir ettiği dolaplardır.

Bu dolaplarda sunulan bazı ürünlerin oda sıcaklığında tutulmasında bir sakınca yoktur. Bazı ürünlerde çikolata ve benzeri maddelerinin erimemesi nedeniyle bir endüstriyel soğutma sistemi kullanılmaktadır.

Börek, poğaça teşhir tezgahı da bu dolapları ısıtmalı olan versiyonlarıdır. Simit poğaça teşhir dolabı ısıtmalı veya ısıtmasız olabilir. Pasta ekmek dolapları da fırıncılar tarafından kullanılmaktadır.


Cephe pasta dolapları işletme ön camı ile birleşik üretilmektedir. Adını cephe almasının sebebi budur. Köşe pasta dolabı olarak da bilinir. Cephe pasta dolabı daha çok kurabiye, kuru pasta ve baklava türevi ürünler için kullanılmaktadır. Yaş pasta veya çikolatalı pasta tarzı ürünler yaz mevsiminde deforme olabilir.

Buzkap, by kitchen, empero sevel, starbucks, şenox, uğur, pasta dolabı benzer firmalarıdır.

Camlı pastane dolabı bir işletmenin önyüzüdür.
Dikey, dikdörtgen, yatay ve kare olarak istenilen ölçülerde hazır pasta dolabı üretilebilir.

rg_frigo